Nettisivut

Nettisivut ovati vähintäänkin yrityksesi käyntikortti, mutta toimivilta nettisivuilta asiakkaasi löytävät myös kaiken tarvitsemansa tiedon nopeasti ja helposti. Toimivat nettisivut ovat selkeät, löydettävät, helpot käyttää ja ne toimivat kaikilla laitteilla saumattomasti.

WordPress-nettisivut

WordPress on tunnetuin julkaisualusta nettisivuille. WordPressiin voidaan asentaa lukemattomia erilaisia lisäosia, joilla nettisivuille pystytään toteuttamaan lähestulkoon mitä vain. WordPressissa sivujen visuaalisen ilmeen muokkaaminen on myös aivan omaa luokkaansa ja oikeilla lisäosilla visuaalisen ilmeen muokkaamisessa on vain taivas rajana.

Nettisivujen visuaaline ilme

Nettisivujen visuaalinen ilme on merkittävä tekijä nettisivujen kävijäkokemuksessa. Visuaalisesti hienot ja yrityksen sanomaasi täydentävät sivut saavat kävijän viihtymään sivuilla ja löytämään sivuilta haluamasi asiat. Yrityksesi visuaalisen ilmeen suunnittelu huolellisesti on yksi tärkeimmistä aloitusvaiheista nettisivujen rakentamisessa.

Nettisivuprojektin eteneminen

#01

Tutustuminen

Aloitamme projektin tapaamisella etänä tai livenä. Tutustumme, käymme läpi projektin vaiheet, aikataulun sekä sovimme yhteydenpitotavasta. Sovimme myös nettisivujen valmistumisen jälkeisistä päivityksistä ja muista tarpeellisista asioista.

#02

Pohjatyöt

Domain
Domain on nettisivun nimi, joka päättyy yleensä .fi tai .com. Toivomasi domainin saatavuus kannattaa yleensä tarkistaa jo siinä vaiheessa kun mietit yrityksesi nimeä, jotta saat varmasti sopivan domainin itsellesi. Pääset tarkistamaan domainin saatavuuden helposti esimerkiksi www.domainhotelli.fi osoitteesta. Samasta paikasta pääset myös tilaamaan domainin.

Palvelin
Palvelin on nettisivujesi fyysinen tallennustila. Palvelintilauksen laajuus riippuu tarvitsemastasi tallennustilan määrästä. Useimmille nettisivuille riittää pienin tarjottu palvelinpaketti, mutta isommat sivustot ja verkkokaupat vaativat enemmän tilaa. Tallennustilaa on mahdollista myös ostaa lisää myöhemmin, jos sivusi laajenevat. Palvelimen voit tilata samasta paikasta kuin tilaat domainin eli osoitteesta www.domainhotelli.fi.

Rakenteen & tekstien suunnittelu
Saat käyttöösi selkeän ja helposti täytettävän mallipohjan nettisivujesi pääotsikoiden, alaotsikoiden ja tekstien suunnittelun avuksi. Jos kirjoittaminen ei meinaa luontevasti onnistua mallipohjan avullakaan, voit aina pyytää apua! 

Visuaalinen ilme
Selkeiden ja esteettisten nettisivujen kulmakivi on yrityksesi visuaalinen ilme. Aloittaakseni nettisivujen rakentamisen tarvitsen yrityksesi brändikirjan tai Mini brändikirjan. Mikäli sinulla ei ole näitä vielä niin tutustu visuaalisen ilmeen suunnittelun palveluuni tästä.

Materiaalien toimitus
Luon etukäteen Google Driveen kansion, johon voit toimittaa kaikki materiaalit. Kun kaikki materiaalit ovat yhdessä paikassa niin ne löytyvät helpommin kuin sähköpostin syövereistä, eivätkä isot tiedostot kuten valokuvat vie sähköpostin tallennustilaa.

#03

Etusivun rakentaminen + juttelu

Kun olen saanut kaikki materiaalit aloitan nettisivujen rakentamisen! Teen ensimmäisenä taustatyötä, jotta nettisivut saadaan toimintaan. Taustatyön jälkeen rakennan ensimmäisen version etusivusta, jota pääset makustelemaan. Tässä välissä pidämme juttutuokion ja katsomme yhdessä läpi mikä on sinulle mieleen ja mitä muokataan.

#04

Koko nettisivujen rakentaminen + juttelu

Muokkausten jälkeen rakennan nettisivut kokonaisuudessaan loppuun. Tässä vaiheessa on tärkeää, että tavoitan sinut tarvittaessa nopeasti, koska nettisivut ovat iso kokonaisuus ja melko varmasti jossain kohtaa tarvitsen tarkentaa sinulta jotain. Voimme sopia etukäteen mihin aikaan ja millä tavalla tavoitan sinut parhaiten. Kun olen saanut nettisivut rakennettua, pidämme juttutuokion ja käymme sivut läpi. Tämän jälkeen voidaan toteuttaa vielä pieniä viilauksia.

#05

Valmista!

Kun viimeiset muokkaukset on tehty niin teen sivuille perusteellisen testauksen, että varmasti kaikki toimii oikein. Tämän jälkeen pääsemme julkaisemaan sivut! Julkaisun jälkeen pääset markkinoimaan uudenkarheita svujasi ja myös minä mainostan omissa kanavissani valmistunutta työtä. Projektin valmistuttua olemme yhteydessä aina kun tarvitsee ja minä jatkan sivujen ylläpitopäivityksiä sovitusti.

Tällä sivulla on affiliate linkkejä! Markkinoin mielelläni yritystä, jolta olen saanut aina hyvää palvelua.

Referenssit

Hinnasto

Hinnasto on suunniteltu kuin legopalikat. Välttämättömät osiot ovat nimensä mukaisesti välttämättömiä nettisivujen toimivuuden ja selkeyden kannalta ja vapaavalintaisista osioista voit valita yrityksesi tarpeisiin sopivat palikat.

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24%.

Välttämättömät osiot

Tekninen toteutus + etusivu

490 €

Nettisivun tekninen toteutus tarkoittaa kaikkia sivun toimintoja, joista suurin osa ei ole konkreettisesti näkyvillä. Huolella tehty tekninen toteutus takaa sivujen toimivuuden ja turvallisen käytön. Teknisen toteutuksen osioita ovat mm.

#01 WordPressin asennus palvelimelle ja alkuasetusten teko
#02 https-ohjaus
#03 Seo-optimointi
#04 Responsiivinen toteutus eli valmiit nettisivut toimivat saumattomasti kaikilla eri kokoisilla laitteilla
#05 Tietosuojaseloste ja evästeiden hyväksyntä
#06 ”Emme löydä etsimääsi sivua.” – sivu eli 404 sivu

Etusivu on se sivu, jolle nettisivuilla kävijä yleensä ensimmäisenä tulee. Etusivu toimii yksin esimerkiksi portfoliona tai ns. käyntikorttisivuna. Etusivulle luodaan osioita, jotka kertovat napakasti kaiken tarvittavan tiedon yrityksestäsi.

#01 Sivujen yläosassa otsikkopalkki, jossa on logo, valikko ja tarvittaessa esim. somekuvakkeet
#02 Etusivun sisältö luodaan osioista, joissa kerrotaan yrityksestä. Osiot voivat olla esim. ”slogan, ”tietoa yrityksestä”, ”arvot” tai ”palvelut”
#03 Sivujen alaosassa palkki, jossa on yrityksen logo, yhteystiedot, pikalinkit ja somepainikkeet

Etusivu ja nettisivun välttämättömät toiminnot ovat nimensä mukaisesti välttämättömät jokaisella nettisivulla, joten hintaan on sisällytetty kaikki taustatyö sivujen käyttöönotosta valmiiksi nettisivuksi. Voit tilata siis pelkän etusivun sellaisenaan jos muille sivuille tai osioille ei ole tarvetta.

Tekninen päivittäminen

16 €/kk

Nettisivujen tekninen päivittäminen, toimivuuden varmistaminen ja maksullisten lisäosien ylläpito kerran kuukaudessa. Tekninen päivittäminen pitää nettisivut toimivina ja varmistaa niiden turvallisen käytön. Päivitän sivut kerran kuuakudessa ja huolehdin, että sivusi toimivat oikein.

Visuaalinen ilme

590 €

Yrityksesi visuaalinen ilme tulee olla suunniteltu valmiiksi ennen nettisivujen rakentamista. Mikäli yritykselläsi on jo brändikirja voidaan nettisivujen rakentaminen aloittaa suoraan.

Vapaavalintaiset osiot

Scroll to Top