Visuaalinen ilme

Mikä on visuaalinen ilme?

Hyvä visuaalinen ilme tuo yrityksesi sanoman esiin esteettisesti ja herättää kuulijassa haluamiasi mielleyhtymiä ja tunteita. Visuaaliseen ilmeeseen kuuluvat logo, elementit, värit ja fontit, eli kaikki se miltä yrityksesi konkreettisesti näyttää.

Visuaalisen ilmeen suunnittelu

Visuaalisen ilmeen suunnittelu alkaa yrityksesi brändin ymmärtämisestä. Tärkeimpiä tietoja brändin ymmärtämiseksi ovat mm. yrityksesi arvot, missio ja visio sekä kohderyhmä, kenelle markkinoidaan. Ymmärtämällä yrityksesi brändin pystyn suunnittelemaan visuaalisen ilmeen, joka puhuttelee juuri sinun kohderyhmääsi.

Mini brändikirja

Mini brändikirja on suunniteltu yrityksesi ydinasioiden kiteyttämisen avuksi. Mini brändikirjaan kuvailet yrityksestäsi tarpeelliset tiedot, joiden pohjalta suunnittelen mieleenpainuvan ja toimivan visuaalisen ilmeen yrityksellesi. Mini brändikirja koostuu kirjoittamastasi tekstiosiosta ja suunnittelemastani visuaalisesta osiosta. Mini brändikirja jää sinulle talteen ja voit jatkossa tarkistaa sieltä helposti tärkeimmät yrityksesi teidot sekä visuaalisen ilmeen osat, kuten värit ja fontit.

Palautetta Mini brändikirjasta

”Iisan luoma minibrändikirja helpotti yritykseni visuaalisen ilmeen ja nettisivujen rakentamisen aloittamisprosessia hurjan paljon. Se auttoi kirkastamaan samalla mm. yritykseni mission ja arvot, joita ilman toimivia ja yritykseni näköistä visuaalista ilmettä tai nettisivuja olisi todella vaikea luoda.
Brändikirjan kysymykset ohjasivat selkeästi myös asiakaslupauksen äärelle, mikä on mielestäni tärkeintä koko yritystoiminnan kannalta. Minibrändikirja oli tarpeeksi napakka ja yksinkertainen, jolloin ensiaskeleet projektissa oli helppo ottaa. Usein ensiaskel jää ottamatta, kun on niin paljon pohdittavaa ja selvitettävää. Iisan minibrändikirja innosti tarttumaan tekemisen meininkiin saman tien!”

Projektin eteneminen

#01

Tutustuminen

Aloitamme projektin tapaamisella etänä tai livenä. Tutustumme, käymme projektin vaiheet läpi, sovimme aikatauluista ja yhteydenpidon tavasta. Toimitan sinulle Mini brändikirjan tutkittavaksi ja neuvon tarvittaessa sen täyttämisessä.

#02

Mini brändikirjan täyttäminen ja materiaalien toimittaminen

Sinun tehtävänäsi on täyttää Mini brändikirjan tekstiosio. Jos tarvitset apua alkuun pääsemiseksi niin autan mielelläni! Kun Mini brändikirjan tekstiosio on valmis, toimita se minulle. Jos sinulla on muuta materiaalia, kuten valokuvia, toimita ne samalla minulle.

#03

Visuaalisen ilmeen suunnittelu

Kun olet toimittanut materiaalit niin minä pääsen aloittamaan visuaalisen ilmeen suunnittelun. Mini brändikirjan tietojen pohjalta sanoitan ja hahmottelen ensin tunnelman, joka asiakkaillesi halutaan välittää. Tämän jälkeen toteutan muutamia eri versioita visuaalisen ilmeen materiaaleistasi.

#04

Ensimmäiset mallit + juttelu

Lähetän sinulle visuaalisen ilmeen ensimmäiset mallit makusteltavaksi, jonka jälkeen käymme yhdessä läpi ajatuksesi malleista. Saat valita mieleisimmän, johon teen tarvittaessa toivomasi muutokset.

#05

Viimeinen viilaus ja valmista!

Muokkausten jälkeen toimitan sinulle valmiin version visuaalisesta ilmeestä, johon voit vielä pyytää viimeisiä viilauksia. Toteutan viimeistelyn ja liitän materiaalit Mini brändikirjan visuaalisen ilmeen osioon. Toimitan sinulle kaikki tarvittavat tiedostot, jotta pääset markkinoimaan yritystäsi uudella ja mieleenpainuvalla visuaalisella ilmeellä!

Valmistuneet työt

Hinnasto

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24%.

Yrityksen koko visuaalinen ilme

590 €

Yrityksen visuaalinen ilme sisältää logon, fontit, värit ja elementit.

Logo

350 €

Logon suunnittelussa toteutan sinulle ensin muutaman viimeistelemättömän version logosta, joista saat valita mieleisimmän. Mieleiseesi versioon tehdään toivomasi muutokset, jonka jälkeen toteutan lopullisen version logosta. Toimitan sinulle kaikki tarvittavat tiedostomuodot valmiista logosta.

Fontit, värit ja elementit

270 €

Mikäli sinulla on jo logo, suunnittelen sen ympärille lopun visuaalisesta ilmeestä.

Kuvapankkikuvien valinta

15 €/kpl

Etsin yrityksesi visuaaliseen ilmeeseen sopivat kuvapankkikuvat ja muokkaan niihin tarvittaessa visuaaliseen ilmeeseesi sopivan tunnelman. Muokkaus voi tarkoittaa esimerkiksi valotuksen säätöä, kontrastin muokkausta ja värien muokkausta.

Scroll to Top